juliaohlsson

Alla inlägg under april 2012

Av Julia - 26 april 2012 05:30

Hej hej!


Idag så börjar jag klockan 8 med bild. Det blir väll att fortsätta med det jag gjorde förra gången. Ska snart gå och äta frukost.


Kram


Av Julia - 25 april 2012 20:37

Tjena!


Idag så har dagen varit både upp och ner. Det var helt okej på både matten och engleskan. Vi räknade lite och speade ett spel på matten och på engelskan höll vi på med Scotland. Men på no:n trodde jag att jag nästan skulle typ strypa någon. Kommer inte att säga mera om den lektionen........ På franskan så hade vi läxförhör. Vi hade typ en tävling och Noor var ju typ snabbast alla gångerna. Sedan så fick man möta en annan person och så fick någon annan bokstavera ett nanmn. Det sista var att man skulle skriva det Rachel sa. Hade typ rätt på alla men hade glömt typ små ord. 

Jag och Minna stack hem till mig efter skolan och gjorde klart svenskan och vid 16.00 stack vi ut för att posta ett brev och så skulle jag vaccinera mig. USCH!!!! Det gjorde inte jätte ont men ont gjorde det!!! Man ska ju ta 3 så ja......


Har även varit med på Minnas träning.Fett kul! Längtar tills jag ska börja! :D 


Kram



Av Julia - 25 april 2012 12:13

Heej!


Nu så har vi rast och får sitta vid datorn. Jag sitter här med Michelle, Amanda, Sandra och Johanna.


Ska gå och kolla på frågeorden nu.


Kram

 

Av Julia - 24 april 2012 20:29

Shoo!


Dagen började ju med musik och vi skulle typ sjunga inför alla i gruppen..... Vi spelade typ "Lacrosse" eller hur det nu stavas. Typ en boll spel med en slag "håv". Kul att göra något annorlunda :) Vi fick typ redovisa våran måltid på hkk:n och så bakade vi "Citronkaka". Sjukt gott! Vi pratade om alla religionerna på so:n och så fick vi välja vad för ämne vi ville jobba med sen. Jag och Minna gjorde klart den sista uppgiften till no:n på lektionen. 


Efter skolan stack vi hem till mig och gjorde lite franska och sen så stack vi även ut lite. 


Ska gå och läsa mina nya tidningar nu!


Kram


Gammal bild jag vet! Ska skaffa lite nya sen till helgen tänkte jag. Blir kanske en ny design även ikväll? Vi får se ;)


 

Av Julia - 23 april 2012 20:27

Shooo!


Idag var det skola igen då. Ganska så lite läxor. 4 ganska så lätta faktiskt. Svenska var inte så kul tycker jag. Vi pratade om det lilla provet vi ska ha på fredag. Vi skulle redovisa våra plansche på franskan!!!!!:C Det gick ju bra i början men sen på slutet gick det inte bra. :// Börja skatta, haha :) På "Lära@Lära" fick vi som ett litet grupparbete göra en keynote om 2 mål som vi fick. Där skulle vi skriva vad det var för mål, hur man skulle kunna uppnå det och vad man skulle kunna ha för bevis om man har ett sånt mål. Jag hamnade med Tobias och Tor och vi fick "Läsa engelska/svenska böcker och Förbättra min vardagsmattematik". Det första var inte så svårt men på det andra fick vi tänka lite mer. Men vi blev ändå klara först. Skönt att ÄNTLIGEN inte behöva dra hela lasset själv. Efter lunch så hade vi ju "Förstärkning/Fördjupning". Jag och Minna satt i "franska klassrumet" och gjorde klart religionerna och även franska som vanligt. Sen kom Tobias och Jack, på slutet kom även Ede och Oliver så det var inte lika tyst som från början....... Mattelektionen gick typ åt till att spela något spel. Jag, Michelle och Alexander fattade först inte och fick typ vänta i 20 minuter :// 


Stack till banken efter skolan och så webbade jag med Minna. 


Gud vad tiden går fort!!! Nästa vecka är det ju valborg och 1:a Maj!!!! Maj kommer ju ännu fortare än dom andra månaderna för att jag har jätte mycket att göra. Har typ ingen helg ledig.............. Det är även jätte ljust nu på kvällarna och på morgonen. Men det är skönt att det är ljust på morgonen. Även jag blir lite mer morgonpigg, fast man kan ju inte direkt säga att jag inte är morgonpigg alls ;D


Kram




Imon blir det tidig musik.     

Av Julia - 22 april 2012 20:30

Heej!


Förlåt att det inte blir några bilder idag heller :// Men har inte alls tänkt på det. I eftermiddags så har jag webbat med Minna och en annan kompis. Nu får vi se när det blir. Ska försöka göra det så snabbt som möjligt. Vi får se om jag har mycket läxor i veckan. 


Ska dra. Kram


 

Av Julia - 21 april 2012 21:45

Hej!


Tyvärr har jag inte hunnit ta/ladda upp bilder på det jag shoppade igår men det får bli imorgon. Hämta syrran på kalas vi 10 dag, fast det tog år för henne att bli klar. Sen så åkte vi till Sjöbo för att kolla på bil, eventuellt köpa. Tillslut slutade med att det blev den. Typ en Volvo V70 D.... något. Är tyvärr inte en nörd så jag kan inte säga så mycket mer om den. Men den är mycket bättre än den gamla. Sen så stack vi till Ystad till min mormors bror. Det blev hemalagade pizza ikväll. Fett gott. Har även kollat på "Kvällen är din". Har suttit ett bra tag nu och chattat med Alex på facebook. Inte så jätte seriösa direkt.... Lol! Nu har även Minna kommit online på skype.


Ska börja skriva på en berättelse nu.


Kram


 

Av Julia - 20 april 2012 22:10

Hej hej!


Efter lunch så cyklade jag till Minna och vi tog bussen ner till stan. Nere i stan så gjorde vi lite olika saker. Vi gick till "Tiger" och några andra affärer. Handlade även lite på "Tiger". Sendan så tog vi bussen hem och så cyklade vi till Nova. Där kollar vi runt och shoppade. Passade även på att köpa pressent till en kompis. Nöjda så cyklade vi till ett gräs ställer vid mitt område där vi bara och snackade. Vid 5 så stack vi hem till mig och gjorde lite saker. Lite efter 7 så stack vi ut en liten sväng innan Minna skulle äta. 


Det kommer upp bilder på det jag köpte imorgon. 


Kram


 

JAM


 

Translate

Presentation


Hej, Jag heter Julia och är 13 år. Jag älskar att göra saker som har med musik att göra. Jag har också ett stort intresse av att hålla på med naglar. På min fritid så är jag också mycket med min bästis Minna. Här kommer ni få läsa om vad som händer i mitt

Sök i bloggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards