juliaohlsson

Alla inlägg under mars 2012

Av Julia - 15 mars 2012 20:33

Heej!


Just nu sitter jag och läser den nya FRIDA tidningen :D Det är typ 16 extra sidor med One Direction :)  + 6 bilder med dom :))


Dagen i skolan har väll varit sådär. Har haft ont i huvudet lite fram och tillbaka. Men är inte den som går hem för att jag har ont i huvudet. På bilden så målade jag på min "varma" bild. Är nöjd med skissen så vi får hoppas att det färdiga resultatet blir änu snyggare :) På so:n så kom min grupp inte riktigt igång så vi fick lite hjälp av Gert. Vi hade glosförhör på franskan och alla rätt, 15/15 :D Uppgifterna verkar ju inte vara så dumma? Eller så har jag fått lättare för mig för hela språket :) Svenskfilmen som vi gör går det bra med. Vi ska typ bara skriva manus imorgon. Vi fick typ välja mellan att arbeta med hjärtat, lungorna, skelettet, huden, blodet och musklerna på no:n. Man skulle skriva ner 3 saker man helt ville ha. Alla kanske också ska få disikera ett grishjärta :D Det vill jag!! :D På idrotten så spelade jag badminton med Minna och Johanna. Vi gjorde det till "Rund badminton" istället för rundpingis. Skit kul fast man blev skityr....... ://


Nu så ska ajg öva lite på glosor.


Kram 


 

Av Julia - 14 mars 2012 20:35

Heej!


Jag, Minna, Jasmin och Nanjot hämtade Gert sen så att han kunde vara på franskan för att typ ingen gjorde vad du skulle utan spelade typ datorspel................. Han var kul att ha :)) 


Repetion på matten och uppgifter i Workbook på engelskan. Sedan på no:n så tog vi pulsen och kollade på det nya arbetsområdet.  Jag vill så jättegärna jobba med hjärtat för då kan man få disikera ett :D :D Gud vad häftigt!! Dagen susade förbi snabbt.  Varit på kör med Elise efter skolan. 


Imorgon börjar jag 8 med bild. Ska ju måla min "varma" bild :)) 


Ska gå nu. Kram


 

Av Julia - 14 mars 2012 12:47

Heej!


Just nu så jag franska men vårfransklärare är inte här så ingen gör typ bågot. Men det är faktiskt lungt för att ha någon lärare. Man hör typ bara killarna och det är ju till och med stökigare när vår lärare är här ............://


Sen så ska jag på kör med Elise. 


Kram


PS: Grattis Elise :)


 

Av Julia - 13 mars 2012 20:38

Heej!


Idag har dagen skolan varit okej som vanligt ;) Musik sedan idrott. Vi dansade :// Sedan på hkk:n så planerade vi måltid och så åt vi apelsin men choklad :) Vi fick våra grupper på so:n och jag ska jobba med Sanna, Petter, Jonatan och Carl. En okej grupp men på slutet blev det inteså seriöst.... :// Vi jobbade med labbraporterna IGEN på no:n..... Fett tråkigt. Det ska ju hända mycket saker på no tycker jag! 


Just nu så pluggar jag lite franska och chattar med Alex. Eller snarare äcklar honom :) Sjukt kul!! Imorgon blir det kör med Elise :D Jag orkar inte skriva så mycket i detalj just nu. Så ni får stå ut med det men alla dagar i veckan ser ju nästan likadana ut ://


Kram Julia


 

Av Julia - 12 mars 2012 20:41

Hej!!


Idag har det varit djukt fint väder! 11° så det känns nu att våren kommer :) Det känndes faktiskt lite tomt i skolan idag men ändå så kände jag mig fri. 


Vanligt klassråd och sedan svenska. På svenskan så ska  vi göra en liten film. Jag jobbar med Sanna, Michelle och Johanna. Temat är typ "resor och träning". Vi fick glosor för 2 veckor framåt på frnaskan D: Fixade inför utvecklingssamtalet på "Lära@Lära" idag. Jag har mitt om 1 vecka. Har även börjat läsa boken "I taket lyser stjärnorna". Vi bytade även platser! :D Ftw! Äntligen hamnade jag bredvid en tjej och det blev Michelle :)) Har bara  suttit bredvid killar..... Pluggade glosor hela Förstärkning/Fördjupning. Matten var okej. Med lite musik i öronen så är det helt okej att räkna ;)


När jag kom hem så stack jag ut lite med Minna innan hennes utvecklingssamtal. Fett fint väder så man får ju passa på! :D Sen när jag kom hem så åt jag chattade lite. Sen fixade jag lite med mitt rum.


Nu så ska jag skypa med min kompis.


kram


 

Av Julia - 11 mars 2012 20:35

Hej hej!


Idag har det varit ännu en dag med bästisen.   Cyklade vår lilla runda och snackade såklart men massa. Älskar verkligen sånt! Fortfarande är det svårt att inte kunna träffa J.A.M nu men kommer nog snart över det men det kommer ändå att bli ett tomrum...... Imorgon är det skola igen och det kommer att kännas lite konstig och sen liten längtan tillbaka. Som ni vet så skrev jag att jag skulle börja skriva lite om en kille men det blir ändrat. Jag vet inte om jag kommer att vilja skriva om killar längre. Vi får se........ Så det är kanske därför det inte blir något inlägg om dom. Det ända jag kan säga som har med killar att göra är att jag gillar någon men jag vet inte vem...?


Vann rätt låt Melodifestivalen??


Vi hörs imorgon. Kram Julia


   

Av Julia - 10 mars 2012 20:20

R.I.P    J.A.M  



     



Detta är sista minnet av J.A.M      



 




...            

 

1 dag utan  J.A.M. är som 1 år utan J.A.M :( Saknar den gamla tiden med J.A.M  <3


 











Av Julia - 10 mars 2012 20:07

Hej hej!


Nu så kollar jag på Melodifestivalen :D Idag har jag varit med Minna. Det har hänt en liten tråkig sak nu med JAM.......... :( Men jag kan inte säga vad som hänt. Jag fick reda på det sent igår kväll. När jag var med Minna så snackade vi om den tråkiga saken. Men nu så ska vi blicka framåt.


Nu ska jag gå. 


Kram 


 

Translate

Presentation


Hej, Jag heter Julia och är 13 år. Jag älskar att göra saker som har med musik att göra. Jag har också ett stort intresse av att hålla på med naglar. På min fritid så är jag också mycket med min bästis Minna. Här kommer ni få läsa om vad som händer i mitt

Sök i bloggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards