juliaohlsson

Alla inlägg under mars 2012

Av Julia - 27 mars 2012 05:30

Heej!


Har typ precis vaknat. Idag så har vi bokmässa i skolan  vilket betyder att jag som brukar börja 8 och sluta 15.20 börjar 8.20 och slutar typ 14.30 :D 


Ska gå och äta om typ 30 min.


Kram


 

Av Julia - 26 mars 2012 20:35

Hej!


Idag började dagen med en massa information på klassrådet. Vi valde klipp till filmen på svenskan och på franskan så tränade vi. Vi fick även reda på att vi har prov på onsdag och torsdag! Ska göra hör och läsförståelse typ på onsdag och resten på torsdag. Skrev in mina mål och läste på "Lära@Lära". På förstärkning/Fördjupning så hade jag planerat att plugga franska men "tydligen" så var jag tvungen att var med och spela in dom sista scenerna till filmen som jag inte ens var med i........... Då på rasten mellan "F/F" och matten så frågade jag den jag jobbade med på Hkk:n om hon hade skrivit det hon skulle och det hade ju hon inte och ja...... Är säker på att det bara finns 4 personer i hela mitt liv som förstår hur detta känns. Just i den situvationen jag satt i. Men jag jobbar själv nu. På matten så spelade vi typ "Plump" i 50 min :) Spelade med Michelle, Tobias och Rasmus. Snackade mycket med Michelle :)) 


Så nu hela eftermiddagen så har jag pluggat glosor, verb och "passé composé". 


Kram!


 

Av Julia - 25 mars 2012 20:42

Heej!


Idag så har jag ju hjälpt mamma att stå på loppis. Vi fick tyo in över 600 kr och det får vi vara nöjda med för att det var SJUKT segt idag. Efter det så stack jag ut i det fina vädret! :D Gjorde inte så mycket ute. Lyssna på musik och snackade med en kompis. Efter jag ätit så har jag pluggat franska D: Har ju glosor till samma dag som vi har provet D: 


Imorgon är det skola igen och hoppas nu att det fina vädret håller i sig! :D Har nog inte så mycket mer att säga nu.


Kram!  


   

Av Julia - 25 mars 2012 08:58

Heej!


Jag har varit vaken i typ lite mer än 2 timmar nu. Ska hjälpa till på loppisen idag och i eftermiddag blir det att städa och plugga till franskaprovet som är på onsdag. Det är ju "bara" "lite" man ska kunna. 


Ska gå nu!


Kram


 

Av Julia - 24 mars 2012 21:11

Heej!


Idag så har jag varit ute med Minna. Men vart tog det varma och fina vädret vägen? Det var ju bara 3+ idag...:( Hade ju hoppats på ett fint vårväder nu fram tills sommaren. När vi var ute så snackade vi om allt möjlgt. 


Nu ikväll så har jag kollat lite på "Smartare än en femteklassare". Fast satt mer och chattade med kompisar. Imorgon så ska jag typ hjälpa mamma att stå på loppis. 


Minna och jag hade typ världens roligaste drömmar i natt! Lol! :D Orkar inte skriva ner dom men det var fett kul!


Nu så ska jag gå.


Kram


 

Av Julia - 23 mars 2012 21:34

Hej!


Jag kom i alla fall till skolan idag. Hade lite ont i huvudet, men jag var typ hungrig och det var därför så när jag hade ätit frukost så var allt bra igen. Idag så har vi spelat in det sista på svenskafilmen och på slöjden så gör jag ju en väska. På so:n så spelade vi upp våran teater inför klassen och ja, det gick väl bra? Men det blev lite skratt. Men mycket positiv feedback :) Vi hade ett läxförhör på olika tempus i engelskan och jag kunde typ alla utom en som jag fick hjärnsläpp på. Så typiskt..... Aja, tur att det inte var fler än en.. Vi fick sluta engelskan lite tidigare efter som vi skulle ha matte prov. Hanna sa till oss att gå ut vilket på ett sätt var bra. Det var fett skönt ute. Solen sken och det var varmt :)) Jag vet inte riktigt hur det gick på provet eftersom att jag kände mig osäker när jag gick där ifrån men när jag brukar känna så brukar jag få bra resultat.


Efter skolan blev det inget bakande och inga kompisar imrogn. Tidra och Engla var sjuka. Men istället så stack jag ut och fota med Minna. Har fixat lite med bilderna nu, så jag laddar nog upp dom imorgon.? Hon stannade hos mig medans jag åt och sedan stack vi till henne för att hon skulle äta och sen försökte vi göraa en sak till no:n. Men ja, det gick ju inte jättebra så det får vi använda som bloopers istället :D När jag kom hem så har jag kollat på "Minuten" och inte så mycket mer. Har mest haft tråkigt hemma. 


Imorgon så ska jag nog va med Minna.


Kram


Av Julia - 23 mars 2012 12:26

Heej!


Just nu så är jag i skolan och har rast sedan så blir det engelska. Efter skolan så ska jag baka och städa mitt rum. Imorgon blir det Tindra och Engla.!


Kram


   

Av Julia - 22 mars 2012 20:33

Hej hej!


Idag så började jag med bild som vanligt och vi håller fortfarande på med dom varma och kalla bilderna. På so:n så spelade vi upp våran teater för Gert och vi ska visa upp den imorgon för klassen.... Min grupp är typ den första som ska göra det. På franska så jobbade jag med Jasmin och vi gjorde lite uppgifter och tränade till provet. På svenskan spelade vi propagandafilmerna och ja, det blev som det blev............ Mer kommer jag inte att säga om den lektionen.... På no:n gick det i alla fall inte lika trögt som igår. har börjat skriva om "KOL". På gympan så dansade vi Vals och Bugg. Det gick bra. Fast typ ingen kille vågade bjuda upp en tjej så vi tjejer fick typ ta insiativet. Det var kul! När jag kom hem så har jag pluggat lite matte och gjort min engelsk läxa som handar om grammatik.... Hatar grammatik. 


Nu så ska jag gå. 


Kram


Translate

Presentation


Hej, Jag heter Julia och är 13 år. Jag älskar att göra saker som har med musik att göra. Jag har också ett stort intresse av att hålla på med naglar. På min fritid så är jag också mycket med min bästis Minna. Här kommer ni få läsa om vad som händer i mitt

Sök i bloggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards