juliaohlsson

Alla inlägg under mars 2012

Av Julia - 9 mars 2012 22:19

Hej hej! :D


Idag har ddet varit helt okej i skolan. Vi började med svenska och sedan blev det slöjd. Jag och Minna ska ju göra varsin väska. :) Vi hade nyhetsstund på so:n. Läxförhör på glosorna på engelskan och så jobbade vi med olika uppgifter i Workbook. Ganska så tråkigt faktiskt. Vi kunde börja matten 20 minuter tidigare så nu kommer vi att sluta 20 minuter tidigre vilket då blir klockan 14.50 :D :D 


När jag kom hem så åt jag lite sen stack jag ut och fotade lite med Minna :D Jag har inte laddat över alla bilder än men måste radera en del efter som dom inte blev så bra. Men jag kommer nog att göra det imorgon. 


Har även hunnit med att baka kladdkaka :) Om man nu ska få en god kladdkaka så måste man göra på Elises sätt :) 


Det var lite om min dag.  Kram :)




PS: Efter som killar leder nu på omröstningen så antar jag att det kommer att bli killar jag ska blogga mer om så kommer jag nog börja lite smått och skriva om en kille imorgon men inte avsluta omröstningen så ämnet kan ändras efter ett tag.     

Av Julia - 9 mars 2012 12:37

Hej hej!


Just nu så sitter jag i skolan och har rast. Jag börjar om 3 minuter. 


Ska gå nu. Men vi ses senare idag.


Kram


 

Av Julia - 8 mars 2012 20:51

Heej!


Nu har jag ÄNTLIGEN spelat inte min englskläxa............ Hatar att spela in saker och är också ganska hes nu. Ska bara kolla igenom glosorna en gång. 


Idag har det varit helt okej i skolan. Började med olika färger idag. Kul! :D Jag sitter på den sidan där vi ska måla varsin varm bild. Då med varma färger som röd,orange, gul osv. So:n var rätt så lugn. Lite olika påståenden och så skulle vi välja några vi vill göra en sketch med, På franskan så gick tiden lite fortare än vanlig när jag alltid har tråkigt på torsdagarna. Vi har ett lite annorlunda läxförhör på svenskan idag. No:n så fortsatte vi med tabellerna. Styrketräning på idrotten fast med redskap.


Nu så ska jag kolla lite bloggar. 


Kram


 

Av Julia - 8 mars 2012 16:03

Heej!


Nu sitter jag och fixr lite med frågorna till veckans engelskläxa medans jag snackar med Minna i telefon.


Ska bara spela in allt..................................


Vi ses sen.


Kram


 

Av Julia - 7 mars 2012 20:48

Hej!


Idag var det skola igen, men det var skönt att börja på den korta och lugna dagen. Vi började med matte sen engelska. På engelskan så snackade vi om det jag hatar nämligen grammatik! På no:n så fick vi tillbaka vårt noprov som vi gjorde innan lovet och engligt mig så gick det skit dåligt men vi hade samma siffra som bästa poäng som B men allt som var med på provet hade inte vi i A gått igenom:// Det gör att jag tycker att det gick dåligt. På franskan så körde vi en slags bingo. Ganska så kul ;) Efter skolan så hade jag följe med Amanda och Michelle och vid 4 så stack jag och mötte Elise och vi gick till kören. Sjukt kul att Elise har börjat nu :))


Nu så ska jag gå och träna glosor. Har glosor i svenska,engelska och franska D: 


Kram Julia.


PS: Om ni tycker att jag har skrivit lite lite och inte så detaljerat så är det för att när jag skulle lägga upp inlägget så försvann allt........


 

Av Julia - 6 mars 2012 20:37

Heej!


Idag så var det den sista studiedagen och skola imorgon. En kort dag imorgon. 8.10-13.40 :) Skönt att få slippa den långa dagen ibland :) Jag bakade kladdkaka igen idag :) Så nu så sitter jag och äter kladdkaka :) Saknar även kompisarna jättemycket. 


Blir snart helt galen! Nu så funkar ingen av dom nya telefonerna igen................ OMG!!!!!!!!!!! Kan inte heller ringa alldeles för mycket från min mobil för jag har ett abonnemang där jag få en liten summa pengar varje månad och har just fått pengar och dom ska räcka hela Mars. 


Nu så ska jag skriva lite på min berättelse.


Kram



Sjukt fin låt :) 

Av Julia - 5 mars 2012 20:15

Heej!


Idag så har jag haft studiedag och det kommer jag att ha imorgon. Efter att mamma kommit hem från jobbet så åkte jag och fixade mina glasögon. Just nu så sitter jag och svarar på ett brev från min brevvän. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. 


Nu så ska jag skriva klart. 


Kram


 

Av Julia - 4 mars 2012 20:56

Hej hej!


Som ni kanske ser så har jag äntligen lyckats få med texten på headern när jag laddat upp den på bloggen. 


Idag så har jag inte gjort något speciellt. Bara varit ute och tagit några små bilder. Imorgon och på tisdag så är det studiedag :) Jag vet inte riktigt än vad jag ska göra på dom dagarna. Men har har tänkt på att typ sticka till banken, klippa mig eller gå till optikern m.m Vi får se vad som blir av om ens något av det blir av.


Vi ses imorgon! Kram 


     

Translate

Presentation


Hej, Jag heter Julia och är 13 år. Jag älskar att göra saker som har med musik att göra. Jag har också ett stort intresse av att hålla på med naglar. På min fritid så är jag också mycket med min bästis Minna. Här kommer ni få läsa om vad som händer i mitt

Sök i bloggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards