juliaohlsson

Alla inlägg under januari 2012

Av Julia - 18 januari 2012 20:44

Heej igen!  


Nu har är jag hemma och har suttit vid datorn ett tag. Kom hem från kören vid kvart i 7 och innan jag stck till kören  vi 5 så var jag hos Minna. Hon gick hem efter matten imorse för att hon inte mådde så bra och jag hade tid innan och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag gick hem till henne och berätta vad hon missade i skolan.


På matten så fick vi fortsätta där var och jag jobbar typ med volym ://   Det var typ kaos på no:n.   Det var typ bara jag och några till som inte höll på med datorn och lyssnade så det var inte så lätt att förstå allt. På engelskan så började vi jobba med nästa veckas läxa. Vi ska typ läsen en text som vi ska skriva 5 frågor till och rita en bild. Tror det gick ganska bra på franska. Fyllde i allt på grammatiken och alla utom 2 siffror. Nu får man hoppas på det bästa för jag fick typ hjärnsläpp i mitten så ja.......


Vi ses imorgon! 

Av Julia - 18 januari 2012 12:19

Hejj!   


Nu så har jag 20 minuters rast innan franskan. Jag håller på att träna på siffrorna. Men jag kommer bli ganska besviken om jag misslyckas med grammatiken för den kunde jag jättebra igår. Sen efter skolan blir det kör vid 5. Men nu så måste jag fortsätta träna. 


Ses

Av Julia - 17 januari 2012 18:58

Heej!!   


Idag har det varit en lång dag i skolan. På musiken så fortsatte vi med att spela "Eye of The Tiger". Jag spelar gitarr vilket inte är det lättaste på dom ställena det går lite snabbare. På idrotten så snacka vi först om uppvärmning och uppmjukning och varför man ska göra det innann man ska röra sig. Vi lagade fisk på hkk:n. Den var ganska god. Men det kändes som att jag kunde jobbat bättre själv. ://På so:n så jobbade jag och Minna med frågorna och med vår keynote. Vi snackade om typ kovexa och konkava linser på no:n. 


Nu så måste jag gå och plugga mer på franskan. Kan grammatiken men siffrorna över 60 vill inte fastna!! :/ Ska kunna stavning också. D: Det suger!! Aja, vi ses imorgon. 

Av Julia - 16 januari 2012 20:44

Hello!


Jag försöker nu att plugga franska men det går inte jättebra. Orkar inte!!    Ska kunna börja verben Avoir och Étre och siffrorna 1-100+ stavning!!    Sjukt mycket men jag har imorgon på mig också sån tur är. Blev nästan klar med frågorna på svenskan idag. Ska bara förbättre några saker sedan klar! :D På franskan idag så lyssnade vi på en text som vi sedan skulle översätta skriftligt. Men man märker verkligen att man har  haft lov! Några lätta ord tog det ibland lite tid att komma på betydelsen på. På "Lära@lära" redovisade vi dom olika intilegenserna. Jag jobbade med Minna,Oliver och Johanna men Kroppslig intiligens. Fast idag var Johanna   inte i skolan få vi fick göra det men det gick bra. På vårt "Förstärkning/Fördjupnings lektion så gjorde jag och Minna klart översättningen och plugga verb och siffror. Det gick bättre än förväntat.   Det var ganska stökigt på matten idag men inte lika mycket som det var när det var som värst. Dom som inte hade gjort läxan förra veckan fick göra 2 denna veckan. Jag gjorde den förra veckan så för mig blir det 1 läxa. 


Jag har nog kommit på nu varför jag inte kunnat blogga i skolan och vi  nästa tillfälle i skolan så ska jag försöka men jag kan inte lova något. 


Nä nu måste jag förtsätta plugga. Tjingeling! 

Av Julia - 15 januari 2012 18:36

Heej!! :D


Idag har jag vari ute med Minna. Vi var ute på mossen. Det var sjukt kallt med kul för det var is på översvämningarna. Vi tog några fina bilder med Minnas mobil. Lägger nog upp dom när jag har fått dom. Jag var även i min farmor och farfars lägenhet idag för att hämta lite saker till farfar. Vi skulle även lämmna nyklarna till min farbror Lasse. 


Nu har jag och min ena kompis Amanda puffkrig på facebook. Jog kollar också på Elsas värld. Skola imorgon.


Nu ska jag gå. Hej då! 

Av Julia - 14 januari 2012 19:11

Hej!  


Nu har jag precis ätit. Det blev hemlagade pizza. Mmmm.     Jag bloggade inte igår eftersom jag försökte på lunchen i skolan men jag bara loggas ut hela tiden.    Sen så mådde jag inte så bra så jag orka inte.  Jag skulle också gått på körkväll igår med dom andra från kören. Vi skulle laga tacos och kolla på film. 


På svenskan igår så fortsatte jag att skriva om min bok. Boken jag skriver om heter "Ett vilt liv". Jag tycker att den var jättebra!    Det var sista lektionen vi jobbade med våra kuber och jag blev nästan klar. Kommer nog bli klar nästa vecka eller om det blir senare för jag ska jobba med den när jag har lite tid över. Nu ska jag ha syslöjd och jag och Minna ska göra någon sorts bästiskudde.      Jag och Minna blev klara med vår planering igår på so:n på hur vi ska göra vår keynote. Gjorde ett korsord på engelskan och blev klar med nästa veckas läxa!   Det var mycket lungnare på matte lektionen. Det var stökigt men inte alls som innan. 


Nu ska jag gå och kolla på tv. Hej då 

Av Julia - 12 januari 2012 18:26

Hej!


Nu mår jag lite bättre. Hade jätteont i huvudet och i magen innan. Men nu är det bättre men har fortfarande lite ont i magen. Jag har precis ätit. Nu ska jag göra min engelskläxa. Ska spela in när jag läser typ 20 rader :// Hatar att spela in när jag läser. 


På bilden idag så fortsatte vi med skissandet. Idag började det en ny till ny kille. På  so:n började jag och Minna prata om vår keynote som vi ska göra. Temat blir typ "Kvinnornas rättigheter". Vi har ganska mycket ideér :D På franskan repeterade vi verben och siffrorna. Vi ska även kunna stav och utala verb och siffror till 100. Jag tycker inte att verben är så svåra utan siffrorna. Men övar jag ska jag nog klara det. I svenska ska vi göra typ ett "radioprogram" där vi snackar om en bok vi har läst. Jag ska prata om boken "Ett vilt liv". Jag tyckte att den var jättebra. När vi hade no så blev det helt kaos. Många snacka typ hela tiden och det var nog ingen tyst minut på hela lektionen. Så när vi skulle på idrott så mådde jag skit illa och hade ont i huvudet. 


Nu ska jag spela in. Hej då.

Av Julia - 11 januari 2012 15:36

Hej! 


Jag försökte blogg innan idag på rasten med jag bara loggades ut ://. Vi börja med matte. Mattelektionen var sådär. Vi gick igenom bråk som vi gick igenom innan lovet. Men jobbar nu med nästa veckans uppgifter :D På engelskan så skulle vi göra en sammmanfattning av Guldlock och dom tre björnarna. Skulle gjort den andra uppgiften nu men jag glömde boken i skolan...... Ska spela in när jag läser 20 rader. På no:n så blev det helt kaos. På slutet när det typ var 30 minuter kvar så gjorde vi typ hänga gubben för Dag ( Vikarien vi ska ha till sport lovet ) visste inte riktigt vad vi skulle göra ://. Vi hade vår vikarie idag som heter Rachel. Hon var bra och snäll :D


Ska stick på kör om 1 timme. 

Translate

Presentation


Hej, Jag heter Julia och är 13 år. Jag älskar att göra saker som har med musik att göra. Jag har också ett stort intresse av att hålla på med naglar. På min fritid så är jag också mycket med min bästis Minna. Här kommer ni få läsa om vad som händer i mitt

Sök i bloggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards