juliaohlsson

Alla inlägg under februari 2012

Av Julia - 11 februari 2012 19:45

Hej! 


Idag har jag varit på nova. Jag köpte det här till min kamera. 


Pic by me! Du får INTE ta bilden utan tillåtelse!



Fett bra! 


Nu så sitter jag och chattar med Alex. Jag undra om någon visste var det fanns en bra musikaffär så vi snackar typ om gitarrer, stränga och stämmare. Om 15 minuter så börjar melodifestivalen. Vem vill ni ska åka ut? Jag hoppas på bidrag nummer 8 med Thomas DiLeva.


Nu ska jagdra och fixa popcorn.


See Yaaa 

Av Julia - 10 februari 2012 21:45

Yo!


Nu är det redan slut på veckan! O_O Det har gått sjukt snabbt!!! På svenska så skulle vi spela in men när vi spelade in det så blev det typ helt fail och blev sjukt kort vet inte vad som hände. Fixade med bokstäverna på min kudde på slöjden. Det gick till slut efter mycket krångel med symaskinen. Hade egentligen hunnit mycket längre om den inte kråglar men aja får ta igen det nästa lektion. Palla inte riktigt med so idag. Skit tråkigt men jag och Minna spelade in lite av vår keynote. Meningen var att vi skulle sitta ocg diskutera i våra bokcirkel grupper på engelskan men i min grupp blev det bara bråk dessutom så var det bara jag som hade lagt ut mina uppgifter klara....... Sen så sista lektionen var det matte. Det gick ju bra. Inget svårt direkt. 


När jag kom hem så fixade jag lite på mitt rum och kollade på olika program som jag inte har pallat se. Nu ska jag gå och sätta mig med en bok. 


Vi ses!

Av Julia - 9 februari 2012 19:32

Hej!


Just nu så sitter jag och gör min matte och engelskläxa. Idag så hade vi typ ingen lärare  på hela bilden. På slutet så kom vikarien. Spelade in lite på so:n. På språkvalet så trodde jag att jag skulle dö för att jag skulle bara jobba med 5 papper i 1 timme :O Okej, ni tycker kanske att det är fett chill men det är inte kul för att innan med vår riktiga lärare så brukade vi typ göra mer än hälften så mycket uppgifter i boken. Vi bruka typ då göra spel, affischer m.m Så jag saknar Camilla. Kunde typ inte göra så mycket på svenskan för att Rasmus inte var i skolan och vi ska spela in. Men på slutet så kom jag på att vi kunde fixa med bakrunden. Så det blev att gå och låna Pontus bok på bibblan. Vi snckade om färgfilter och 3D på no:n. Ganska så intressant. Man kunde välja mellan bandy och redskap och såklart blev det redskap för att jag hatar bandy. 


Igår så skrev jag ju om att en person hade typ skrivit att jag och Minna var utanför men det var tydligen inte oss hon menade utan 2 andra. Så ja, det blev typ ett missförstånd. 


Nu måste jag fortsätta så att jag blir klar.


Tjingeling.!

Av Julia - 8 februari 2012 19:11

Hej!


Idag var det den korta men tråkiga dagen. Blev jättesur när jag så att en person skriver på sin blogg att jag och Minna inte har någon att va med på rasterna och att vi vandrar mellan lite olika personer. Just då så hade jag bara lusten att slänga något hårt i huvudet på den......  Skit lätta saker på matten. Bokcirkel med uppgifter på engelskan. Ögat på no:n och ganska så stökigt. Det gick väldigt bra på franskan. Hade 2 fel på glosorna men lite sur för att jag kunde översätta dom..... Men aja jag kan dom nu och det är det viktigaste.


Efter skolan så gick jag och Elise hem till henne och sedan gick vi till mig. Hos mig åt vi mellis och satt lite vid datorn sen gick vi ut och fota :D Fett kul och så snackade vi också väldigt mycket. Elise är en sånn person som man verkligen inte har tråkigt med och kan snacka med utan att det blir en pinsam tystnad. Efter det gick vi in ladda överbildern och stack sedan på kör. Elise är sjukt duktig på att sjunga. :) Nu så ska jag gå och göra lite läxor. 


Vi ses imorgon.  http://eliseahlgrenolsson.bloggplatsen.se Henne blogg :D



:(

Av Julia - 8 februari 2012 12:37

Hej!


Nu så sitter jag i skolan med Michelle och vi ska snart på språk. Ska gå nu och ha glosförhör :// 


Nu måste jag dra. 

Hej då! 

Av Julia - 7 februari 2012 21:30

Hej!!


Det gick väl ganska bra på musiken idag. Vi spelade ju vår låt som vanligt och på gympan så körde vi fiaspelet men fick asont i min knä :// På hkk:n så gjorde vi tyå någon linsgryta eller vad man nu ska säga om den. Fick jobba med Elise!!!! :D Ftw! Det var helt okej att äta. Ibörjan av lektionen så skulle tyå vår lärare Åsa snacka om hur man i uppför sig när man har en vikarie och i korridoren......... Keynote som vanligt på so:n. På no:n så pratade vi om vilken färg som har kortast och längst våglängd. 

Ja det var lite om min dag. Imorgon blir det att Elise hänger med på kören !! :D


Hej svejs! 

Av Julia - 6 februari 2012 15:46

Hej! 


Kom hem för ca 30 min sedan. Idag har det varit ganska bra i skolan. Förutom att väldigt många är upprörda över en sak men jag tyvärr inte berätta vad det är för jag vill inte hamna i bråk pallar inte det. Nu har vi bestämmt att vi ska ha filmkvällen den 16/2 klockan 18.30 Spelade in i signaturmusiken, fixade och tränade på svenskan i dag så nästa svenskalektion så ska vi spela in. Trodde jag skulle typ dö på frnaksan för att vi jobbade bara med uppgifter och med typ att man skulle hitta massa saker i texten :// Skulle göra ett venndiagram på Lära@Lära. Typ om terminerna. På förstärkning/fördjupning så skulle vi spela in men vi fick flytta hela tiden och sen så ekade det när vi lyssnade på det in spelade så fick vi få hjälp av Oliver 2 gånger men den andra var inte så nödvändigt faktiskt..... 


Nu så ska jag gå och skriva min no raport om när vi dissikerade ett koöga.


Vi ses!

Av Julia - 6 februari 2012 05:30

Nu så har jag precis vaknat. Idag ska det i alla fall bli mildare idag vilket är skönt för att det var ju typ -13° i fredags och det var inte det skönaste att stå ute utan jacka i -13° :S. Hinner göra en hel del nu innan jag drar till skolan. Måste snöra om mina skor för snörena sitter inte i dom ocg det kan ta en stund så att ja........


Nu så ska jag gå upp. Hej då!

Translate

Presentation


Hej, Jag heter Julia och är 13 år. Jag älskar att göra saker som har med musik att göra. Jag har också ett stort intresse av att hålla på med naglar. På min fritid så är jag också mycket med min bästis Minna. Här kommer ni få läsa om vad som händer i mitt

Sök i bloggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards