juliaohlsson

Alla inlägg under februari 2012

Av Julia - 15 februari 2012 12:40

Hej!


Nu så sitter jag med Minna och vi ska ha franska nu.


Nu börjar vi!


Ses

Av Julia - 15 februari 2012 12:26

Hej!


Nu så sitter jag i skolan med Michelle. Vi bloggar. Snart är det dags för franska. 

Vi ses senare idag.


Kram 

Av Julia - 15 februari 2012 11:17

Heej!


Nu så sitter jag med Michelle. Vi har no men vi har pluggat i 1 timme så nu orkar vi inte. Jag sitter och kollar runt på olika bloggar som jag följer.


Nu ska jag gå.


Hej då!!

Av Julia - 14 februari 2012 19:22

Hej!


Nu har jag precis pluggat lite till no provet jag har på torsdag. Hade egentligen behövt ta franskan för den har jag till imorgon........ Men, men..... den brukar fastna ganska så snabbt nu förtiden XD 


Började som vanligt med musik sedan var det idrott. Efter idrotten så var det dags för hkk......... Vi gjorde stekt sill med potatismos. Helt okej. So som vanligt också efter lunch. Det gick väll bra. Skit tråkigt på no:n idag. Vi skulle bara träna till provet och ställa frågor om vi undra något och det skulle vi göra i 1 timme. Vem pallar det? Det var lite om min långa dag.


Just nu så sitter jag med musik i öronen och chattar med Alex. Ska nog snart se på "Mammor " minimodeller" på tv3.se. En lite wierd serie. En mamma rakar ju benen på sin 8-åriga dotter men hon får inte ha något smink.... Hur klickar det??? ......


Nu ska jag gå.


Kramar från Julia. 

Av Julia - 14 februari 2012 06:00

Glad Alla Hjärtans Dag! :D 


Pic by Minna! Men JAG FÅR använda bilden här på min blogg.  Du får INTE ta bilden utan tillåtelse! 




Ha en bra dag! :D  

Av Julia - 13 februari 2012 20:38

Hej!


Idag så blev vi äntligen klara med vårt radioprogram på svenskan! Vi fick lägga till lite frågor så att det blev längre. Det var faktiskt inte jag som gjorde det, utan det var Pontus. Trodde först han skämta när han sa att han kunde göra frågor+svar. Språkvalet var ju tråkigt som vanligt men mer fritt vilket var ett plus. Fast satt typ och snacka ganska mycket med Minna och Alex. XD Fick göra läxor på Lära@Lära för skulle bara läsa Hannas kommentarer på "Unikum". Förstärkning/Fördjupning var också så tråkigt för att hade inte så mycket läxor att göra för att min hkk-bok var hemma likdant med englskboken.......så kunde inte göra dom läxorna men det fick bli franska och no. Matte som vanligt vilket inte är min favoritlektion längre men hoppas det blir bättre efter lovet. 


Sitter och chattar med Alex. Fick en gitarrstämmare av honom idag, den är världens bästa!! Tack så mycket! :)


Nu ska jag dra.


See ya!


BTW: One Direction e i Sverige !!!:D 

Av Julia - 12 februari 2012 19:53

Heej! 



Idag har jag varit med Minna =) Vi har varit ute och vi tänkte fota men det blev inte så...... Men vi gick runt hela Gunnesbo. Har precis följt henne. Innan vi gick ut så webbade vi med Alex. Fett kul! Vi gick hem till mig vid halv 6. Vi gjorde en liten "modefotografering". Kul!


Nu ska jag ladda upp bilderna.


Hej då!

Av Julia - 11 februari 2012 23:15

Hej igen!


Jag tycker att det blev helt rätt låtar som gick vidare till andra chansen och direkt till globen. Vad tyckte ni? Imorgon blir det mässa i kyrkan med kören, så ska möta Elise vid tunnlen cirka 8.45 Så ja det blir att hoppa i säng nu måste upp senast halv 8. 


God natt på er!

Translate

Presentation


Hej, Jag heter Julia och är 13 år. Jag älskar att göra saker som har med musik att göra. Jag har också ett stort intresse av att hålla på med naglar. På min fritid så är jag också mycket med min bästis Minna. Här kommer ni få läsa om vad som händer i mitt

Sök i bloggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards